iLOQ – Digitalt låsesystem uten batterier 

CORE Security er forhandler av iLOQ i Norge og har opparbeidet et betydelig antall referanseprosjekter. iLOQ klarer på en unik måte å kombinere egenskapene til et tradisjonelt låsesystem med de digitale mulighetene til topp moderne adgangskontrollsystemer. Systemet passer til bygg og eiendommer i alle størrelser, fra borettslag og sameier til næringsbygg og offentlige bygninger. Vi stiller gjerne opp på en uforpliktende befaring med en av våre sertifiserte ansatte.

Adgangskontroll

Hva er iLOQ?

ILOQ ikon

iLOQ er smarte og brukervennlige låsesystem. S5-modellen henter energi fra bevegelsen når du setter inn nøkkelen, og trenger derfor ingen batterier. S50-modellen bruker NFC-teknologi slik at du kan bruke smarttelefonen din til å låse opp døren. Disse systemene krever ikke kabler, er lett å vedlikeholde og gir god sikkerhet takket være solid kryptering.

iLOQ-låser er både miljøvennlige og kostnadseffektive. De er enkle å installere fordi de passer til standard låsekasser, og du kan håndtere adgangskontrollen direkte fra mobilen. Dette gjør iLOQ til et praktisk valg både for private hjem og for bedrifter som ønsker en sikker og moderne løsning på adgangsstyring.

Adgangskontroll

Fordeler med iLOQ

ILOQ ikon

iLOQ 5-serien gir en pålitelig og kostnadseffektiv løsning, enten det gjelder bolighus, borettslag eller forretningsbygg. 

 

  • Ingen behov for batterier eller kabler ved installasjon
  • Passer til alle moderne låskasser, uten tilpasninger
  • Lavere utgifter til vedlikehold av nøkler og låser
  • Sterk kryptering som er umulig å kopiere
  • Adgangslogg for alle låser via brukervennlig programvare
  • Adgangsrettigheter endres ved nye eller mistede nøkler
  • Nettskybasert programvare med automatisk oppdatering og sikkerhetskopiering
Adgangskontroll

Hvorfor velge oss?

Adgangskontroll

Alltid online

CORE Security er alltid online. Vi følger med hele tiden – vi får varsler om noe hos dere er koblet ut, skal rettes opp eller om noe er sabotert eller feil.

Adgangskontroll

Rask respons

Så fort vi får melding om en endring i anlegget deres tar vi tak i det, for eksempel ved å sende ut en kontrollør eller ved å ringe styreleder, alt etter behov og avtale

Adgangskontroll

Automatisk rapportering

Vi har automatisert rapporteringen så dere hver måned får de lovpålagte rapportene elektronisk uten å løfte en finger. 

Et smart og enkelt låsesystem

Med iLOQ-5 velger du selv “nøkkel” – systemet er programmerbart og lar deg velge om du ønsker digital nøkkel, mobilnøkkel, fysis nøkkel eller bare en kode. Administrasjonen av både digitale nøkkel- og mobilbaserte løsninger håndteres gjennom én fleksibel og brukervennlig plattform.

Når systemet er aktivert, sørger det for at tilgangsrettigheter er oppdaterte da alle enheter kommuniserer med hverandre. Hvis nøkler blir mistet eller stjålet kan tilgangsrettighetene raskt fjernes, noe som øker sikkerheten samt reduserer både administrativt arbeid og kostnader. I tillegg forhindrer en tidsfunksjon at utgåtte nøkler gir tilgang uten at det kreves noen handling fra administrator.

Systemet reduserer for regelmessig vedlikehold og er brukervennlig og kostnadseffektivt og miljøvennlig. iLOQ er også et miljøvennlig alternativ, da man slipper batterier eller kabler som må byttes ut, nøkkelspor som trenger rengjøring, eller nøkler som må erstattes. Systemet fungerer selv ved strømbrudd.