Alarm

Visste du at CORE alarm kan trigge alarm på temperaturendringer, fjernstyre lys eller skaffe deg adgang til porter? 

Adgangskontroll

Om CORE Alarm

Innbruddsalarm

I tillegg til et økonomisk tap vil en bedrift som utsettes for et tyveri eller innbrudd oppleve flere negative konsekvenser. Ansatte og ledelse føler seg ofte utrygge, og dette kan påvirke sykefravær og trivsel. Man kan også bli nødt til å gjøre arbeid på nytt. Leveranser man har lovet kan bli forsinket. Enkelte ting kan heller ikke erstattes. Det tar tid å følge opp slike tyveri eller innbrudd etter anmeldelse. Selv med god forsikring og lav egenandel kan kostnaden, som følger et tyveri eller innbrudd, bli høy.

Heldigvis er det enkelt å forebygge. Kameraovervåking og alarm skremmer vekk tyver og andre ubudne gjester. Det er rett og slett enklere for tyven å gå til neste objekt som er usikret.

Alarm

Hvorfor velge oss?

Adgangskontroll

Fjernstyring

Uansett om dine mest verdifulle eiendeler er maskiner eller PC-data er det nødvendig å beskytte dem. Takket være CORE Alarm, trenger du ikke å bekymre deg over uautorisert adgang. I tillegg vil du kunne fjernstyre lys eller skaffe deg adgang til porter ved hjelp av appen.

Adgangskontroll

Triggere

Alarm er den mest tradisjonelle måten å sikre sine eiendeler på, men i dag kan man trigge alarm på temperaturendringer, fjernstyre lys eller skaffe deg adgang til porter.

Adgangskontroll

Alltid online

Vi er alltid online og følger med hele tiden. Vi har løsninger for bedrifter i alle størrelser.

Adgangskontroll

Rask respons

Så fort vi får melding om noe utenom det vanlige  vi tak i det – enten ved å sende ut en kontrollør eller kontakte dere direkte, alt etter avtale.

Se film

Se hvordan vi i CORE Security jobber og hvordan bestillingsprosessen vår foregår.