Brannvarsling

Visste du at CORE Brannvarsling generer automatiske månedsrapporter og sikrer 100% oppetid gjennom live-oppdateringer mot ditt alarmsystem?

Brannalarm

Om brannvarsling

Brannvarsling

Når det blinker i brannsentralen i inngangspartiet til ditt sameie eller næringsbygg, vet du om det betyr at alarmen virker som den skal eller om den er koblet ut? Tør du å legge deg til å sove? Selv de færreste styremedlemmer eller eiendomsbesittere kan si om systemet er korrekt satt opp. I verste fall kan det koste liv.

Røykvarsling

Hvorfor velge oss?

Adgangskontroll

Alltid online

CORE Security har laget et brannvarslingsanlegg som alltid er online. Vi følger med hele tiden, og får varsler om noe hos dere er koblet ut, skal rettes opp eller er feil.

Adgangskontroll

Rask respons

Så fort vi får melding om en endring i anlegget deres tar vi tak i det, for eksempel ved å sende ut en kontrollør eller ved å ringe styreleder, alt etter behov og avtale

Adgangskontroll

Automatisk rapportering

Vi har automatisert rapporteringen slik at dere hver måned får de lovpålagte rapportene (paragraf 9.2 i NS3960-2019) elektronisk uten å løfte en finger. Dette gjør at du har utført dine plikter i henhold til HMS og, ikke minst, at bygget ditt er sikret mot brann.

CORE SafeTXY

CORE SafeTXY ser alle elementer av et brannvarslingsanlegg, direkte. Ved avvik får vår alarmstasjon umiddelbart beskjed, og vi iverksetter prosedyrer for å rette opp feilen iht. en aksjonsplan.

Før montering gjennomfører vi prosjektering og planlegging. Vi står også som ansvarlig søker og utførende på arbeidene med anlegget. Det betyr at du som kunde kun trenger å forholde deg til én person.

Hvordan fungerer det?

En designert person mottar hver måned en e-post eller SMS med lenke til en nettside der det klikkes av JA/NEI for «Bygningsmessige endringer er gjort som medfører endringer i orienteringsplan».

Deretter kommer en PDF-rapport på e-post som viser status for anlegget og hver enkelt detektor. Vi er så vidt vi vet de eneste i Norge som har dette systemet.

Vi lever anlegg som enten er kablet, trådløst eller en kombinasjon. Anleggene leveres med sirener, betjeningspanel og montering/innkjøring. Felles for alle våre anlegg er at de kun benytter godkjente komponenter og at vi overvåker systemene døgnet rundt.