Adgangskontroll

Har du behov for å styre adgangen til dine lokaler? Vi tilbyr alt innen adgangskontroll fra enkle løsninger med kort og kode til avanserte systemer som styres via app.

Adgangskontroll

Om adgangskontroll

Adgangskontroll

Adgangskontroll er fellesbetegnelse for alle automatiserte systemer som har som formål å kontrollere individers adgang til avgrensede områder. Dette fungerer vanligvis ved at personen som skal ha adgang til et område autentiserer seg, normalt ved å benytte et adgangskort mot en kortleser og taster en personlig kode.

Adgangskontroll

Hvorfor velge oss?

Adgangskontroll

Alltid online

CORE Security er alltid online. Vi følger med hele tiden – vi får varsler om noe hos dere er koblet ut, skal rettes opp eller om noe er sabotert eller feil.

Adgangskontroll

Rask respons

Så fort vi får melding om en endring i anlegget deres tar vi tak i det, for eksempel ved å sende ut en kontrollør eller ved å ringe styreleder, alt etter behov og avtale

Adgangskontroll

Automatisk rapportering

Vi har automatisert rapporteringen så dere hver måned får de lovpålagte rapportene elektronisk uten å løfte en finger. 

Se film

Se hvordan vi i CORE Security jobber og hvordan bestillingsprosessen vår foregår.

Få full kontroll adgangen

Våre kunder er typisk kjøpesenter, lagerbygg, kontorbygg og borettslag/sameier.

Sett åpningstidene selv, styr dine dører/inngangsområder/sluser via porttelefon, tidssensor eller mobil. Vi tilbyr løsninger både med og uten video. Vi kan til og med koble adgangskontrollen sammen med brannsystemene deres. I systemene logges bruk. Mister noen kort kan du for eksempel raskt stenge tilgang.

Vi har også elektroniske låssylindre spesielt for borettslag. Disse fungerer vet at man setter inn en elektronisk låssylinder der nøkkelen selv gir kraften som trengs for å lese av koden i nøkkelen. Det betyr at man ikke trenger kostbar kabling!

Prisene på adgangskontroll avhenger av løsningen som velges. Kontakt oss derfor for et gratis og uforpliktende tilbud.